Module en apparatenbouw

Module en apparatenbouw2020-07-28T14:00:46+02:00

Module en apparatenbouw op maat

Het is uniek te noemen dat deze assemblage mogelijkheden gecombineed worden met eigen toeleverende bedijven, waarbij automatisering, robotisering, en de hoge kwaliteit centraal staat. Onze assemblage en modulebouw medewerkers zijn breed en flexibel inzetbaar. De combinatie van vakkundige las medewerkers, electriciens, fijn montagemedewerkers zorgen ervoor dat wij bijna alle soorten producten, projecten kunnen monteren.

Focus op design en de verkoop organisatie

Merken klein en groot kiezen ervoor om de productie uit handen te geven aan een producerende assemblerende partner die de kwaliteiten, ontwerpen kan borgen die gevraagd wordt, zodat merken zich kunnen focussen op de marketing en sales van producten en niet ook de focus ligt op het sourcen kwaliteitsbeheersing van de maakbaarheid van producten. Pillen wordt de partner voor het produceren assembleren van uw modules, machines, apparaten.

De kracht van efficiency en planning

Wij ontzorgen u in de complete samenbouw assemblage van uw product. Doordat Pillen u het gehele product en projectmanagement uit handen kan nemen kan er ook logistiek matig veel bespaard worden. Er ontstaat synerchie voordelen in tijd en daarmee kunt u met uw product samenstelling competitief zijn ten opzichte van lageloonlanden.

De plaats waar 24/7 machines en vakmanschap samen komt.

Totaalleverancier Pillen Metaalbewerkingen werkt op basis van co-creation. Dat is samenwerkend naar het doel. Het doel is uw wens. Door samen te werken geloven we een beter resultaat te boeken. U heeft kennis en wensen in huis die we combineren met onze kennis en machines. Deze combinatie stelt ons beide in staat om efficiënt tot uw doel te komen.