Module en Apparatenbouw

Module en Apparatenbouw2020-05-26T16:49:30+00:00

Module en apparatenbouw op maat

Binnen de Pillen Group heeft projects zicht toegelegd op module en eind assemblage faciliteiten. Het is uniek te noemen dat deze assemblage mogelijkheden gecombineed worden met eigen toeleverende bedijven, waarbij automatisering, robotisering, en de hoge kwaliteit centraal staat. Dat is uniek!

Passie en vakmanschap

Onze assemblage en modulebouw medewerkers zijn breed en flexibel inzetbaar. De combinatie van vakkundige las medewerkers, electriciens, fijn montagemedewerkers zorgen ervoor dat wij bijna alle soorten producten, projecten kunnen monteren.

De kracht van efficiency en planning

Wij ontzorgen u in de complete samenbouw assemblage van uw product. Doordat Pillen u het gehele product en projectmanagement uit handen kan nemen kan er ook logistiek matig veel bespaard worden. Er ontstaat synerchie voordelen in tijd en daarmee kunt u met uw product samenstelling competitief zijn ten opzichte van lageloonlanden.

De plaats waar 24/7 machines en vakmanschap samen komt.

Totaalleverancier Pillen Metaalbewerkingen werkt op basis van co-creation. Dat is samenwerkend naar het doel. Het doel is uw wens. Door samen te werken geloven we een beter resultaat te boeken. U heeft kennis en wensen in huis die we combineren met onze kennis en machines. Deze combinatie stelt ons beide in staat om efficiënt tot uw doel te komen.

Meer weten over ons als partner in module en apparatenbouw?

Graag dagen wij u uit! Elke situatie is anders, daarom kunt u gerust contact met ons opnemen zodat u weet wat we voor u kunnen betekenen.