Assemblage en service

Assemblage en service2019-05-06T16:25:25+00:00

Totaalleverancier in de metaalbewerking

Pillen metaalbewerking is totaalleverancier en verzorgt uw complete traject van idee en ontwerp tot prototyping, productie en montage. Elk onderdeel binnen Pillen Metaalbewerkingen heeft zijn eigen specialisme. Daardoor zijn we individueel gespecialiseerd in ons eigen vakgebied. Deze specialismen combineren we om u als totaalleverancier te ontzorgen. Van begin tot eind ondersteunen we u en willen we graag samen met u tot het eindproduct komen.   U vindt bij ons onder andere verspanende bewerkingen, plaatbewerkingen, gecertificeerd lassen & oppervlaktebehandelingen en houtbewerkingen. Deze onderdelen van Pillen Metaalbewerkingen hebben allemaal de ervaring en kennis in huis om u als totaalleverancier van dienst te zijn.

Samen van idee tot montage

Totaalleverancier Pillen Metaalbewerkingen werkt op basis van co-creation. Dat is samenwerkend naar het doel. Het doel is uw wens. Door samen te werken geloven we een beter resultaat te boeken. U heeft kennis en wensen in huis die we combineren met onze kennis en machines. Deze combinatie stelt ons beide in staat om efficiënt tot uw doel te komen.

Meer weten over ons als totaalleverancier?

We kunnen heel veel voor u doen als totaalleverancier. Elke situatie is anders, daarom kunt u gerust contact met ons opnemen zodat u weet wat we voor u kunnen betekenen.