CNC draaien

CNC draaien2020-07-17T14:05:50+02:00

CNC draaiwerk

Voor de uitbesteding van uw CNC draaiwerk vindt u bij Pillen passie en vakmanschap sinds 1956 in combinatie met moderne draai banken die ingericht zijn op 24/7 productie. Pillen Precision heeft de beschikking over een zeer gevarieerd machinepark, kundige medewerkers en vele technieken waardoor vrijwel alle verspanende bewerkingen uitgevoerd kunnen worden. Complex draaiwerk is voor ons geen enkel probleem en juist een uitdaging. Make it Possible. Pillen daar waar gepassioneerd vakmanschap en 24/7 bewerkingscentra samen komen.

Volautomatisch aanvoermagazijn 24/7

Het draaiwerk bij Pillen metaalbewerking gebeurd hoofdzakelijk op draaibanken met automatisch aanvoermagazijn die onbemand kunnen lopen (tot ø60mm). Enkele draaibanken zijn zelfs uitgerust met een pick and place robot of met gauntry unit met pick en place matrix. Deze banken hebben een dubbele spindel die producten kunnen overpakken en beschikken ook over aangedreven gereedschappen die gebruikt kunnen worden voor exentrische bewerkingen (bijvoorbeeld flensgaten).

Geconditioneerde productie omgeving voor uw CNC draaiwerk

De meeste CNC draaibewerkingen vinden plaats onder geconditioneerde omstandigheden in een 24-uur continue situatie. De kenmerken van CNC draaiwerk binnen Pillen Precision zijn:

Voorkom afstemmingsproblemen en borg uw toelevering.

Pillen is uw compleet toelever partner in de maakindustrie. Naast CNC draaiwerk en alle overige specialistische competenties in de fijnmechanische verspaning, kunt bij Pillen ook terecht voor complete plaatbewerking en ook voor de assemblage en samenstellingen in machinebouw en module bouw is Pillen uw partner.