Waarom Pillen Metaalbewerking?

Waarom Pillen Metaalbewerking?2020-07-17T14:31:54+00:00

Onze kracht

U het idee of uitdaging –> wij de productie oplossing. Wij zijn toeleverancier in de metaalbewerking en dit allemaal sinds 1956. Een begrip in de Achterhoek, waarbij wij leveren van klein tot groot over de gehele wereld. U vindt de door ons gefabriceerde producten aan land, op het water, maar ook in de lucht in zoveel verschillende doel en eindmarkten.

Wat maakt ons uniek als toeleverancier?

In eigen beheer beschikt Pillen over een machinepark waarmee een grote diversiteit van materialen bewerkt kunnen worden van enkelstuks tot grote series, dat maakt ons één aanspreekpartner voor uw product.

Alles onder één dak!

– Pillen beschikt over een eigen plaatbewerking
– Sinds 1956 gaan vakmanschap en 24/7 machines samen in de verspaning met een gecertificeerde lasafdeling
– Pillen beschikt over een eigen houtbewerking & kunststofbewerking
– In profielbewerking is Pillen de beste.
– Pillen beschikt over een poedercoating installatie in company
– Pillen beschikt over grote montage faciliteiten met ESD vloer locaties
– Pillen beschikt over eigen Enginering en concepting
– Meerdere 3D print machine voor snele prototyping
– Kwaliteit staat in een hoog vaandel met diverse ISO 9001 certificeringen

Meer weten over de mogelijkheden binnen ons machinepark? Ontdek het in onze factwall. In één oogopslag maakt u kennis met alle mogelijkheden. Laat u verrassen en ontdek wat er POSSIBLE is! Bekijk de factwall!

Daagt u ons eens uit en laten we samen van uw product/ idee een succes maken!

Als professional in de metaalbewerking beleveren wij verschillende doelmarkten. Wij kunnen u een totaalpakket bieden van fijnmechanische verspaning klein en groot en plaatbewerking. Als organisatie spelen wij in op veranderende wensen en zijn we continue in ontwikkeling om de eisen op het gebied van betrouwbaarheid in onze value added services te verhogen. Uiteindelijk zijn we een no-nonsens organisatie die graag een uitdaging aan gaat met u. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op!