Module en machinebouw

Uw partner in assemblage en montage van producten en componenten!
Meer info nodig?
sales@pillen.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op


  Uitbesteden en outsourcen van assemblage

  Uw productie en assemblage zelf doen of gaan uitbesteden bij een productie- en assemblage bedrijf? Misschien is dit een vraagstuk waar u al langer mee speelt.  U ontwerpt, laat producten/ componenten elders en over producten en stelt vervolgens de producten zelf samen. Heeft u wel eens nagedacht over het strategisch uitbesteden van de assemblage en productie van componenten en of uw complete eindproduct?

  Montage van modules en machinebouw elementen

  Wij als Pillen maken en assembleren/monteren complete apparaten en producten, inclusief elektrische montages. Uw twijfel over kwaliteit, leverbetrouwbaarheid van componenten, producten, projecten is bij Pillen in goede handen. Sinds 1956 zijn wij in de maakindustrie plaatbewerking en verspaning ook doorgegroeid in de complete assemblage en montage van onderdelen en eindproducten voor verschillende klant(groepen), dit op meer dan 4000m2 vanuit Lichtenvoorde.

  Netwerk van parnters

  Door krachten & inkopen te bundelen kunnen ook voor uw onderdelen/ producten schaalvoordelen gehaald worden. Door onze jarenlange ervaring in de projectmontages van retail, machinebouw zijn wij ook in staat om uw componenten strategisch in te kopen volgens uw specificaties en wensen.  Aftesten en controle werkzaamheden;  Ook behoren tests en testprotocollen afhankelijk van de productgroep tot de kennis & kunde waarover wij als Pillen beschikken.

  Voordelen van outsourcing van uw assemblage bij Pillen

  o Ondersteuning op engineering en maakbaarheid mogelijk
  o Alle montages op één locatie.
  o In company beschikking over eigen CNC machines:  plaatbewerking, verspaningprofielbewerking, maar ook hout- & kunststofbewerking
  o Groot netwerk aan toeleveranciers groothandels, etc.
  o Sinds 1956 een solide begrip in de maakindustrie

  Uiteindelijk moet onze organisatie in productie en assemblage een verlengstuk zijn van uw ontwerp en specificatie en moet u zich geen zorgen maken over de geleverde kwaliteit van uw product.