Grootverspaning

Grootverspaning voor de industrie Wilt u een specialist uw grootverspaning laten uitvoeren? Pillen Metaalbewerking voert al tientallen jaren lang verspanende bewerkingen uit voor industriële bedrijven. Door onze ervaring en ons uitgebreide machinepark, ontzorgen we u op het gebied van grootverspaning. Enkele technieken die in de grootverspaning in onze productiehallen worden toegepast zijn frezen, draaien en kotteren. […]
Meer info nodig?
sales@pillen.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op


  Grootverspaning voor de industrie

  Wilt u een specialist uw grootverspaning laten uitvoeren? Pillen Metaalbewerking voert al tientallen jaren lang verspanende bewerkingen uit voor industriële bedrijven. Door onze ervaring en ons uitgebreide machinepark, ontzorgen we u op het gebied van grootverspaning. Enkele technieken die in de grootverspaning in onze productiehallen worden toegepast zijn frezen, draaien en kotteren.

  Samen verspanen

  We zijn een meedenkende partner die werkt op basis van co-creation. Door te werken op basis van gelijkwaardigheid zijn we ervan overtuigd samen tot een beter eindresultaat te komen. Uw kennis en wensen zijn net zo belangrijk als onze ervaring en kwaliteit. Door dat te combineren geloven we tot het best mogelijk eindproduct te komen. U kunt bij ons terecht voor het gehele traject ‘van idee tot montage’. We helpen de industrie met onze grootverspaningstechnieken. Dat doen we al sinds 1956.

  Alle verspaningstechnieken

  De vele verspaningstechnieken beheersen is een complex geheel. Om het u makkelijker te maken, vindt u bij ons alle Fijnmechanische verspaningstechnieken, zowel klein als groot, voor al uw ferro- en non-ferro metalen. Bij Pillen Metaalbewerking kunt u al uw metaalbewerkingen laten uitvoeren door onze specialisten. Neemt u gerust contact met ons op zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen.