Lassen

Gecertificeerd lassen De Pillen Metaalbewerking loopt voorop als het gaat om het voldoen aan de steeds hoger gestelde eisen van ondermeer laswerk ten behoeve van bepaalde industrieën. Als toeleverancier hebben wij de verplichting naar u als klant om aan de gestelde eisen en voorschriften te voldoen. In onze lasafdelingen worden hoogwaardige lasverbindingen gemaakt die moeten […]
Meer info nodig?
info@pillen.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op


    Gecertificeerd lassen

    De Pillen Metaalbewerking loopt voorop als het gaat om het voldoen aan de steeds hoger gestelde eisen van ondermeer laswerk ten behoeve van bepaalde industrieën. Als toeleverancier hebben wij de verplichting naar u als klant om aan de gestelde eisen en voorschriften te voldoen. In onze lasafdelingen worden hoogwaardige lasverbindingen gemaakt die moeten voldoen aan onder andere door de gasindustrie gestelde strenge eisen.

    Verschillende lasmogelijkheden binnen Pillen

    Wij kunnen onder andere MIG/MAG-lassen, TIG-lassen, autogeen lassen en puntlassen. Naast meerdere handmatige lasstations beschikken wij ook over diverse lasrobots,waardoor wij in staat zijn om seriematig te lassen voor een consistente kwaliteit. Wij beschikken ook over lasingenieurs voor specialistische uw specialistische laswensen of eisen (voor uw producten kunnen wij specifieke ‘Las Methode Kwalificaties’ ontwikkelen (LMK). Behoeft uw productgroep ook een partner die beschikt over de gestelde eisen omtrent gecertificeerd lassen? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op.