Profielen buigen & walsen

Aluminium extrusieprofielen in vrije vormen Pillen Metaalbewerking biedt de mogelijkheid om uw aluminium extrusieprofielen te buigen.  Of het nu gaat om diverse extrusie vormen waaronder U-profielen, T-profielen, spiraalvormige profielen. Vraag ons naar de mogelijkheden! Wij buigen extrusieprofielen middels  onze moderne cnc gestuurde machines waardoor de consistentie van het materiaal intact blijft. Hierdoor kunnen wij complexe vormen […]
Meer info nodig?
sales@pillen.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op
[recaptcha]

Aluminium extrusieprofielen in vrije vormen

Pillen Metaalbewerking biedt de mogelijkheid om uw aluminium extrusieprofielen te buigen.  Of het nu gaat om diverse extrusie vormen waaronder U-profielen, T-profielen, spiraalvormige profielen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij buigen extrusieprofielen middels  onze moderne cnc gestuurde machines waardoor de consistentie van het materiaal intact blijft. Hierdoor kunnen wij complexe vormen met de grootste nauwkeurigheid buigen. Pillen is specialist in het buigen/walsen van buizen, profielen, kokers of strips in een gewenste vorm door middel van drie rollen die er voor zorgt dat de gewenste radius wordt behaald.

Maken de gebogen extrusieprofielen deel uit van uw eindproduct? Door een krachtige buiging met zachte walsen zorgen wij ervoor dat de profielen er goed uit blijven zien waardoor er weinig tot geen nabewerking nodig zal zijn. Zo buigen we geanodiseerd aluminium zelfs zonder beschadiging of vervorming.