Profielen buigen & walsen

Pillen biedt de mogelijkheid om uw aluminium extrusieprofielen te buigen en of te walsen om deze in een bepaalde radius aan te laten sluiten bij uw ontwerp en productspecificaties.  Of het nu gaat om diverse extrusie vormen waaronder U-profielen, T-profielen, spiraalvormige profielen. Vraag ons naar de mogelijkheden! Specialist in buigen en walsen van aluminium profielen Wij […]
Meer info nodig?
sales@pillen.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op


    Pillen biedt de mogelijkheid om uw aluminium extrusieprofielen te buigen en of te walsen om deze in een bepaalde radius aan te laten sluiten bij uw ontwerp en productspecificaties.  Of het nu gaat om diverse extrusie vormen waaronder U-profielen, T-profielen, spiraalvormige profielen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

    Specialist in buigen en walsen van aluminium profielen

    Wij buigen extrusieprofielen middels  onze moderne cnc gestuurde machines waardoor de consistentie van het materiaal intact blijft. Hierdoor kunnen wij complexe vormen met de grootste nauwkeurigheid buigen. Pillen is specialist in het buigen/walsen van buizen, profielen, kokers of strips in een gewenste vorm door middel van drie rollen die er voor zorgt dat de gewenste radius wordt behaald.

    Gebogen profielen in producten

    Maken de gebogen extrusieprofielen deel uit van uw eindproduct? Door een krachtige buiging met zachte walsen zorgen wij ervoor dat de profielen er goed uit blijven zien waardoor er weinig tot geen nabewerking nodig zal zijn. Zo buigen we geanodiseerd aluminium zelfs zonder beschadiging of vervorming. Nadien kunnen gebogen en gewalste profielen ook gepoedercoat worden.