Profielen frezen

Aluminium Extrusieprofielen frezen Pillen Metaalbewerking is de specialist op het gebied van zagen en frezen van aluminium profielen. Middels diverse CNC gestuurde profielbewerkingsmachines kan Pillen Metaalbewerking economisch en efficiënt aluminium profielen bewerken tot wel . Naast het zagen en buigen beschikt pillen over diverse freesmachines die beschikken over de 3D bewerkingsmogelijkheid waaronder frezen, boren, draad tappen, […]
Meer info nodig?
sales@pillen.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op


Aluminium Extrusieprofielen frezen

Pillen Metaalbewerking is de specialist op het gebied van zagen en frezen van aluminium profielen. Middels diverse CNC gestuurde profielbewerkingsmachines kan Pillen Metaalbewerking economisch en efficiënt aluminium profielen bewerken tot wel . Naast het zagen en buigen beschikt pillen over diverse freesmachines die beschikken over de 3D bewerkingsmogelijkheid waaronder frezen, boren, draad tappen, draadfrezen en zagen.

Ontdek hier nog meer over aluminium extrusie profielbewerking!

Ook beschikken wij over de mogelijkheid om de profielen te walsen/buigen en zelfs in-company te laten poedercoaten. Wilt u ook aluminium extrusieprofielen laten bewerken of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op!