Engineering in de metaal

Engineering in de metaal2020-07-27T20:18:36+02:00

Engineering met kennis van maakbaarheid

De afdeling engineering binnen Pillen ondersteunt u als klant bij het idee / de ontwikkelingen  van bestaande (re-engineering) of nieuwe producten. Pillen staat als uw partner  als  co-engineer aan uw zijde waarbij een volledige ontzorging  van idee tot eindproduct tot de mogelijkheden bestaat. De kracht van Pillen zit in onze ervaring in de maakbaarheid van productideeen, materiaal kennis en kennis en ervaring van bewerken van verschillende soorten materialen.

3D visualisaties van uw product

Middels  3D afbeeldingen (renders) en technische tekeningen visualiseren en communiceren  wij uw engineeringswensen. U wordt als klant continue betrokken gedurende dit  gehele engineeringstraject. Een mogelijke vervolgstap is om een prototype van uw product  te maken nadat het design en de engineering klaar is. Zodra het prototype is goedgekeurd kunnen wij over gaan tot het produceren en eventueel, assembleren van uw product. 

Wij engineeren uw product klaar voor de maakindustrie

Bent u opzoek naar engineers voor de ontwikkeling van uw product? Zoek dan niet verder! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot het engineeringstraject te bespreken.