Metaalbewerking alles onder een dak

Metaalbewerking alles onder een dak2020-07-27T20:36:31+02:00

Een aanspreekpunt voor al uw metaalbewerking

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde partner voor metaalbewerking? Pillen Metaalbewerking is een meedenkende partner voor al uw metaalbewerkingen. Verspanende en niet-verspanende metaalbewerkingen zijn processen die we uitvoeren in onze productiehallen. Sinds 1956 hebben we veel ervaring opgebouwd die we in ons moderne machinepark gebruiken om innoverende producten te realiseren. We gebruiken moderne technieken om zo efficiënt mogelijk het eindproduct te realiseren. Onze diensten voeren we uit voor bedrijven in de industrie die waarde hechten aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Co-creatie samen met de klant

Als ervaren producent in de metaalverwerkende industrie weten we goed hoe we tot het beste eindproduct kunnen komen. Daarom vinden we het belangrijk dat we het samen doen. Co-creation zorgt ervoor dat we samen onze kennis en kwaliteiten bundelen om zo efficiënt mogelijk de metaalbewerking uit te voeren. De metaalbewerkingtechnieken kunnen we 24/7 uitvoeren zodat we ook snel kunnen leveren.

Expert in metaalbewerking sinds 1956

We realiseren al jarenlang metaalbewerkingen voor repeterende klanten en nieuwe klanten. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Onze producten zijn terug te vinden over de gehele wereld in de automobielindustrie, verlichtingsindustrie, interieurbouw, flowmeter industrie, machinebouw, agrarische industrie, design producten, consumentenproducten. U het product en idee wij de oplossing voor het maken van de metalen componenten en onderdelen.