Plaatbewerking

Plaatbewerking2020-03-24T16:25:32+00:00

Betrouwbare en kwalitatieve plaatbewerking

Pillen Metaalbewerking is gespecialiseerd in plaatbewerking voor de industrie. Enkele van onze specialiteiten zijn: CNC ponsnibbelen, CNC kanten, CNC buigen en lassen. Daarnaast voeren we nog meer plaatbewerkingen uit. Ook leveren we enkelvoudige en serieproducten uit onze assemblageafdeling  aan onze klanten. U vindt bij ons vrijwel alle metaalbewerkingtechnieken waardoor u alles door ons kunt laten doen. Dat alles zorgt ervoor dat u ontzorgd wordt.

Samenwerken in plaatbewerking

In ons moderne machinepark voeren specialisten uw plaatbewerkingen uit. Zeer nauwkeurig gaan we te werk waardoor u precies krijgt wat u nodig heeft. We werken samen met u naar het eindresultaat. Dat doen we door co-creation. Op basis van gelijkwaardigheid vragen we om uw kennis en wensen te combineren met onze kennis en machines. Dit zorgt ervoor dat we onze kwaliteiten bundelen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Plaatbewerking van begin tot eind

Onze adviseurs staan klaar om u verder te adviseren over plaatbewerkingen. Van begin tot eind kunnen we u helpen waardoor u alles bij één partner kunt onderbrengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Pillen heeft een ruim aanbod aan mogelijke plaatbewerkingen, namelijk:

Buigen / Walsen

U bent op zoek naar een specialist in het metaal buigen? Pillen heeft al sinds 1956 ervaring in metaalbewerking en daarbij in het buigen van metaal! Pillen beschikt over uiteenlopende kantbanken en buigmachines voor het buigen van metaal.

Kanten

Pillen is specialist in het kanten of zetten van metalen platen. Door efficiënt en bedachtzaam te buigen kan het aantal lasverbindingen worden gereduceerd wat resulteert in een stevig eindproduct. Pillen heeft diverse mogelijkheden en toepassingen bij het kanten van plaatmateriaal.

Laseren

Bent op zoek naar een specialist in het lasersnijden van metaal? Pillen heeft al sinds 1956 ervaring in metaalbewerking en daarbij in het lasersnijden van metaal! Pillen beschikt over een uitgebreid aantal lasermachines waarbij alle denkbare contouren met grote precisie kunnen worden uitgesneden.

Lassen

Pillen Metaalbewerking loopt voorop als het gaat om het voldoen aan de steeds hoger gestelde eisen van ondermeer laswerk in bepaalde industrieën. Pillen is dan ook een lasbedrijf dat beschikt over diverse lasmethoden.

Persen / Stansen

Pillen Metaalbewerking kan metaal in de gewenste vorm persen/stansen. Het plaatmateriaal word door middel van krachtoverbrenging vervormd / gestanst waarbij continuïteit en kwaliteit van de producten worden gewaarborgd.

Ponsnibbelen

U bent op zoek naar een specialist in het ponsnibbelen van metaal? Pillen heeft al sinds 1956 ervaring in metaalbewerking en daarbij in het ponsnibbelen van metaal! Ponsnibbelen U bent op zoek naar een specialist in het ponsnibbelen van metaal? Pillen heeft al sinds 1956 ervaring in metaalbewerking en daarbij in het ponsnibbelen van metaal!