Verspaning

Verspaning2020-11-28T12:38:47+01:00

Totaalleverancier in de verspaning

Pillen Metaalbewerking is uw totaalleverancier op het gebied van verspaningen. CNC-frezen, CNC-draaien en CNC-buigen en assemblage worden door ons gedaan. Dat maakt het makkelijker voor u omdat u alles door één leverancier kunt laten doen. U kunt bij ons al terecht ten tijde van het idee. Van idee tot eindproduct adviseren we u en voeren we het vervolgens ook uit. In onze productiehallen kunnen we 24/7 produceren. Bijvoorbeeld als dit nodig is om een grote vraag of grotere series toch snel te kunnen leveren.

Moderne 24/7 bewerkingscentra 5-assig

Horizontaal en verticaal frezen zijn enkele verspaningen die we kunnen uitvoeren voor u. Horizontaal frezen gaat tot een maximale werkstuklengte van 3200 millimeter. Meerdere freesbanken zijn CNC gestuurd waardoor ze onbemand kunnen produceren wat weer leidt tot kortere cyclustijden. Onze opspanmiddelen worden door ons zelf geconstrueerd en in eigen gereedschapmakerij gebouwd. In de fijnmechanische verspaning zijn we zeer gespecialiseerd door onze jarenlange ervaring in de bewerking van complexe metalen. Ook kunt u bij ons ook terecht voor het assembleren van de verspaande delen.

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot onze verspanende mogelijkheden? Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Contact: