Ontzorging in productie

Ontzorging in productie2020-07-28T13:35:16+02:00

Wij verzorgen de productie

U heeft een product of idee en u wilt het laten produceren. Vervelend als dan verschillende componenten bij verschillende toeleveranciers gesourced moeten worden. Als producent merken we op dat  bedrijven de productie uitbesteed hebben bij meerdere leveranciers. Dat kan lastige situaties opleveren omdat de verschillende leveranciers niet samenwerken waardoor er kostbare tijd verloren gaat. Wanneer u alles bij een producent aanspreekpunt neer kunt leggen bespaart dat in tij en afstemming.  Uiteindelijk ontstaat er een betere samenwerking en prijsreductie.  waardoor er beter samengewerkt wordt.

Samenwerking en kosten besparen

Door alles bij een producent neer te leggen hoeftu zich minder bezig te houden met nevenactiviteiten waardoor u kunt blijven doen waar u goed in bent. Veel bedrijven vinden het prettig om te weten dat hun productie in goede handen is. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, daarmee garanderen we uw ontzorging in productie.  Continue klantcontact vinden wij belangrijk om samen met onze klanten te groeien en op een steeds hoger niveau zorgeloos te kunnen produceren. Onze klanten zorgen ervoor dat wij servicegericht blijven. Dat is niet alleen het snel oplossen van klachten, maar juist het proactief aandacht schenken.

Grote merken kiezen voor Pillen

Pillen organiseert, produceert en assembleert voor mooie (inter)nationale merken! Iets waar we echt trots op zijn. Van duurzame fijnmechanische modules, tot complete design producten en machinebouw installaties.

U het product (idee) wij de productie & organisatie

De Pillen Group is een veelzijdig maakbedrijf met veel ervaring in product en projectmanagement. Wij kunnen de gehele productie en sourcing van uw product organiseren. Wist u dat wij ook  engineering kunnen aanbieden om samen kwalitatief en ook prijsefficient een beter product kunnen aanbieden?  Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We praten graag met u over de mogelijkheden om u te ontzorgen in productie. Daarin worden wij graag uitgedaagd en denken wij graag met u mee. Dit kan zowel op het gebied van plaatbewerking als verspaning. Out of te box denken is onze passie en hierdoor kunnen wij onszelf ook steeds verbeteren voor onze klanten. Als ESEF Award 2016 winnaar in de maakindustrie zit innovatie in ons DNA en daar groeien wij graag samen met onze klanten in door.